Avantajele clientilor CBC care doresc o finantare

Complet Business Concept va poate oferi un flux mai rapid si mai concret in cazul in care aveti nevoie de solutii de finantare pentru business-ul dumneavoastra.

Asadar, va exemplificam un pic cativa pasi care va scurteaza cu mult timpul pe care l-ati pierde daca ati face dumeavoastra demersurile singuri pentru a accesa o finantare bancara sau un leasing. Pasii sunt urmatorii:

  • Pentru a accesa o finantare bancara, veti fi nevoit sa depuneti documentatia contabila a societatii dumneasovastra la banca. Asadar, daca sunteti clientul nostru pe domeniul de contabilitate, va vom pregati aceasta documentatie si o vom pune la dispozitie colegilor de la departamentul de consiliere financiara intr-un timp cat mai scurt.
  • In mod normal, daca lucrati cu o firma de contabilitate externa ar trebui sa solicitati aceasta documentatie si ulterior sa cautatie finantatorii potriviti pentru dumneavoastra. Insa pentru faptul ca pe langa serviciul contabil pe care il oferim, avem si  departamentul de consultanta financiara, care va va cauta solutia potrivita si finantatorul capabil sa o sustina. Scutiti astfel un timp pretios care s-ar pierde in gasirea solutiilor si transmiterea documentelor contabile catre finantatori.
  • Asadar, cu un singur mail sau telefon, ne precizati ce  nevoie de finantare aveti dupa care activitatea va fi una rapida si veti veni doar la semnarea contractului de creditare: departamentul contabil pregateste documentatia—– o transmite departamentului de consultanta financiara care analizeaza ce finantator ar fi mai potrivit in rezolvarea situatiei ——ii trimite finantatorului documentatia si face prezentarea business- ului, —rezolva eventualele obiectii sau nelamuriri la finantatorului, —-obtine aprobarea finantarii— va asisita la semnarea contractului de credit/leasing—-va ajuta pe intreaga derulare a contractului de finantare cu sfaturi si solutii